Máte skúsenosti s psychickými chorobami?

Koncom apríla mám skúšku z „Liečenia pomocou energie“ a jedna téma je okrem iného aj „psychické choroby“.  Pri príprave by som sa rada riadila aj informáciami z prvej ruky, preto sa obraciam tu a teraz na vás, ktorí máte vlastné skúsenosti s nejakou psychickou chorobou a chcete mi odpovedať či už mailom alebo v komentároch na pár otázok.

Všeobecne ma zaujíma:

  • aká choroba bola diagnostikovaná,
  • kedy ste sa rozhodli ísť k lekárovi a na koho popud,
  • aké pocity/stavy ste mali pred /počas/ po liečbe
  • akú podporu by ste si počas choroby priali od okolia
  • ktoré aktivity vám podľa vás najlepšie pomohli

Ide mi hlavne o to, získať predstavu o myšlienkových pochodoch a pocitoch a podľa toho si premyslieť, ako by som mohla ako energetička sprevádzať ľudí na energetickej úrovni popri liečbe klasickou medicínou.

Za každý mail a komentár vopred srdečne ďakujem.

Mail môžete posielať na adresu: duchovno.blog@gmail.com

Na FB ma nájdete tu: https://www.facebook.com/pages/Aniel-a-Tina-pr%C3%A1ca-s-energiou-lie%C4%8Denie-v%C3%BDklad-kariet/374746975887954

10 thoughts on “Máte skúsenosti s psychickými chorobami?

  1. Mickey píše:

    Zaujal ma tvoj post.

    …Prednedávnom som bol prijatý do celoplanetárneho bioregeneračneho programu. Viem ti z vlastnej skusenosti povedať, že každa choroba vznika narušeným morfogenetiky inkarnáta “podtažmo” duše.

    …morfogeneticke pole ma podobu svetelneho vajička zhora napojeného na otca a zdola ma matku…našim praotcom je svetelne telo Slnka a našou pramatkou je svetelne telo Gayi…a ich stvoril náš spoločný nebeský Otec.

    …Morfogeneticke pole je tvorené svetelnýlnými vláknami. Tie sa skladajú z 12 farieb. (12 frekvenčných vzorcov)…

    …Aby som to skrátil…Choroba vznika narušením prirodzeného energetického toku v rámci bio-poľa jednotlivca. Bloky, ktoré to často spôsobujú sú tvorené ako to vidím na jemnohmotnej urovni ja “čiernou energiou”, ktorá prerušuje prir. tok. energie.

    Naša morfogenetika bola genetickymi mutaciami prir. a umeleho pôvodunatolko poskodena, ze sme stratili nesmrtelnost a dalšie prir. vlastnosti cloveka. Navyse, aby nas nasi praotcovia ochranili implementovali do nasej morfogenetiky axionove pecate…urcite ste poculi o templarskej pecati alebo jehovianskych pecatiach, ktore nam blokuju pristup ku spomienkam na minule zivoty.

    Islo to az tak daleko, ze sme sa dokonca zacali bat aj “anjela smrti” co je uplny pad do nevedomosti a to uz nehovorim ani o mensich strachoch…

    CIelom kazdeho zasvateneho liecitela je z mojho pohladu liecit fyzicke telo rovnako ako aj duchovne telo, ako sa to robi na vyspelejsich jemnohmotnych “klinikach”…odporucam sa v noci v astrali prejst na jednu z nich a nechat si liecit morfogenetiku.

    …AK by ste sa tam chceli dostat, kontaktujte ma.

    …Ale aby som sa vratil k teme…jednodoúchou recou, by som to zhrnul…Cierna energia je energia hriechu.

    …Ako to opravit? Treba energiu, ktoru volame “Odpustenie”…

    Zbavis sa hriechu na jemohmotnej urovni a vyliecis sa.

    ——————————————————————-
    My sa ale potrebujeme vyliecit uplne.

    Najlepsie je, ze v sucastnosti (Aspon podla mojich obmedzenych info. ) na Zemi neexistuje inkarnat s dokonalou morfogenetikou, ako bol v minulosti napr. Jeshowa az z 12D. Stvorenia, ktory by to dokazal.

    …Mám pre Vas ale dobru spravu…Uz po celom armagedone (Ktory sa zacal len nedavno), ako je predpovedane v Biblii a dalsich starovekych zvitkoch, prichadza na svet vo fyz. tele Kristus (Jeshowa) a on nam pomoze opravit nasu ponicenu morfogenetiku.

    …DO zlateho veku ludstva sa dostane ale iba x00 000 inkarnatov. (Podla starovekych predpovedi by to malo byt presne 500 000…ja si nechavam volne miesto, Bozie plany su nepredpovedatelne a vie ich len ON a Kristus)

    …Cielom celeho procesu reinkarnacie je obnovenie originalneho spojenia s Kristom v 12D. a obnovenie si originalneho naprogramovania nasej morfogenetiky, ktora bola narusena po katastrofe na planete Tara, kde sme mi ako rasa Teraneusiam boli vyhubeny Annu rasou. (Ja sa na to pamatam )

    …AK ste si aktivovali svoju DNA a existujete vramci nasho programu, je vam zarucene, ze pocas armagedonu, ktoru mimochodom prebieha budete v Bezpeci a vdaka schopnostiam, ktore sa Vam vdaka oprave vasej Svetelnej DNA dostane si to dokonca budete uzivat, tak ako aj ja.

    Ty ktori si nestihli dostatocne obnovit svoju svetelnu DNA a tu hovorime o tisickach minulych zivotov vramci ktorych sme sa “ucili” ako milovat resp. sme si obnovovali svoje originalne naprogramovanie budu vramci programu presmerovany na dodatocny dovivin na to pripravene nebeske telesa (planety…)

    …Práve teraz prebieha Bozí súd.

    …Vela Šťastia.

    Páči sa mi

    • Mickey,
      viem tie veci, vidim ich tiez tak. Tajomstvo Amenti tiez poznam, aj vplyv hviezdnych energii, ktore nas “ohrozuju” (minulost/sucastnost/buducnost). Na celom svete sa formuju skupiny vedomych ludi, ktori sa staraju o vyliecenie ako jednotlivca, tak priestoru.

      “CIelom kazdeho zasvateneho liecitela je z mojho pohladu liecit fyzicke telo rovnako ako aj duchovne telo” -> opisal si ako pracujem 🙂

      Páči sa mi

      • Mickey píše:

        Snažím sa moje poznanie čo najviac šíriť a hľadať zasvatencov, ako si aj ty, aby sme sa zjednotili, pretože sme spoločne silný. Rád by som Ťa poprosil o kontakt na Fb, príp. Skype. Tvorím si tam elitu inkarnátov, aby sme si navzájom pomohli a zdielali svoje aktualne info a skusenosti, pripadne poskytovali rady ludom, ktory si prechadzaju skusenostami, cez ktore sme sa mi uz davno dostali…

        …Mozem sa Ta spytat na tvoje dary, ktore sa ti rozvijaju ?

        Páči sa mi

Pridaj komentár