Svetielko nádeje

  • má slúžiť tým, čo potrebujú podporu, povzbudenie, energiu
  • je to virtuálna a zároveň veľmi reálna myšlienková pomoc

Každý z nás má chvíle, kedy môže veľa rozdávať alebo kedy akurát potrebuje podporiť. Aj keď sme si vedomí, že v konečnom dôsledku si môžeme pomôcť len my sami, predsa len nám k našej sebapomoci často krát pomôže malé povzbudenie, pekné slovo, prijatie lásky, pocit že všetko zvládneme, ak sa pre to rozhodneme.

Ak potrebuješ pomoc: napíš do komentárov o čo ide.

Ak chceš poskytnúť pomoc: pomôž svojím vlastným spôsobom, alebo si vyber z nasledujúcich.

  • Zapáľ sviečku a popros energie vesmíru o pomoc danému človeku
  • Pomodli sa
  • Vyslov/zaspievaj potrebnú mantru
  • Vyslov pozitívnu afirmáciu
  • Pošli potrebnú (liečivú, ochrannú..) energiu
  • Pošli / zavolaj bytosť zo svetla, anjela…
  • ….

Pár pozitívnych afirmácii pre iných na výber:

  • Žiadam energie vesmíru (anjelov, svetelné bytosti…atď) o poskytnutie potrebnej energie pre …, nech dokáže svoj problém vyriešiť v súlade s ním a vesmírnymi zákonmi.
  • Prosím všetkých strážnych anjelov o lásku a podporu pri …

Nádoba energie

Ak máš chuť jednoducho pridať energiu pre všetkých, čo ju potrebujú, môžeš vizualizovať, alebo si len pomyslieť na nádobu, do ktorej vložíš časť energie, lásky, podpory…

Nezabudni sa od tejto nádoby odpútať:

  1. pošli
  2. upevni
  3. odpútaj sa

Bola som varovaná, že sa tu z toho stane múr nárekov. Je to síce možné, ale som presvedčená, že komu sa raz pomôže, ten to tak jednoducho nezabudne a keď bude raz sám mať dostatok sily, rád jemu danú energiu poskytne ďalej.

Všetko je v cykloch … všetko je v pohybe … to čo prijímaš aj rozdávaš … to čo rozdávaš aj prijímaš …

♥♥♥

Ak si chces spraviť termín na osobné energetické liečenie, tu je kontakt.

56 thoughts on “Svetielko nádeje

    • Boo Bak, mozes a odkaz Gaii, kde si moze prijst pre energiu ;). Ale skor by som na tvojom mieste spravila myslienkovu pomoc (alebo teda meditku) pre Gaiu priamo 😉 Ono je to v podstate jedno, urob tak ako to intuitivne citis za spravne 🙂 ♥ (som ti teraz velmi pomohla, ze? o:-))

      Páči sa mi

    • Keď chcem Gaii niečo “rýchlo” poslať (u nej mi totiž kyvadlo nechodí), tak to robím tak, že sa sústredím na tú myšlienku a ako pocit ju vyšikujem cez chodidlá do zeme.

      Ak sa pri tom dá stáť naboso na tráve, o to lepšie. Ale Gaia je všetko, aj atmosféra, takže sa to dá robiť aj na 12. poschodí paneláka.

      Páči sa mi

      • boo bak píše:

        ja som na siedmom 😉 som rada, že to ide aj cez panely 😀
        Tini, urobím, ako sa mi bude dať 🙂 pokúsim sa aj odkázať, ale myslím, že na to sú tu kompetentnejší ľudia 😉

        Páči sa mi

    • Tinka pekne si to vymyslela, dúfam, že to veľa ľuďom pomôže.

      Boo bak, netráp sa meditovať a posielať pozitívnu energiu môžeš hocikedy. Ja som to včera robila, síce v neskoršom čase, ale škvrna sa rozširuje podľa ranných správ a musí sa odstrániť najskorej fyzicky. Hlavné je, aby sme my boli plný pozitív a snažili sa odstrániť u druhých to negatívne. Snažili sa správne ich usmernovať, aj keď je to občas ťažké…o to ide. 😀

      Ten oheň v miske na mňa pôsobil veľmi pozitívne, pocítila som príliv teplej energie…..vďaka.

      Páči sa mi

    • lucia píše:

      ahoj, chcela by som poprosiť o energiu pre, hlavne chcem mysliet viac pozitívne nie len na zle a smutne prosim aj za mojich blízkychd a celu rodinu a v podstate aspoň malú iskru nadeje pre všetkých, ktorí to momentálne potrebujú alebo sa vzdávajú aby este verili ze vsetko bude fajn.
      dakujem

      Páči sa mi

  1. Boo bak, netráp sa meditovať a posielať pozitívnu energiu môžeš hocikedy. Ja som to včera robila, síce v neskoršom čase, ale škvrna sa rozširuje podľa ranných správ a musí sa odstrániť najskorej fyzicky. Hlavné je, aby sme my boli plný pozitív a snažili sa odstrániť u druhých to negatívne. Snažili sa správne ich usmernovať, aj keď je to občas ťažké…o to ide.
    +1

    Páči sa mi

  2. Ahoj Tinka, chcela by som ťa poprosiť o radu. Raz ako som sa vracala šamanskou cestou vyšla som celá od nejakého maglajzu, blato to nebolo, tak neviem. Išla som za nejaký čas , že si poupratujem vnútro a v srdci som našla tento maglajz. Mala som ho tam po členky. Odstraňovala som ho dlho a potom, ke´d som nevládala ppmyslela som si na svetlo a pomohlo mi ho vyčistiť. Hela mi povedala, že to môže byť následok nejakého bloku, len mňa nič nenepadá.Za dva dni som sa šla pozrieť znova, či je ok a mala som tam pre zmenu vodu. Odstránila som ju . Zdalo sa , že voda mizne, už som jej tam mala len na dne , ale včera ako som otvorila dvere, tak sa vylialal von, poloicu srdca som mala zaplavenu. Zistila som, že tam priteká z pravej komory. Tá bola celá zaplavená. Je to divné, len neviem si to nijako vysvetliť. Okrem toho nemôžem spávať, zaspávam o tretej ráno a tejto noci som spala asi 5 minút a už zvonil budík do práce. Navštívila som chrám regenerácie čo o ňom písalal Ninka a a z miestnosti kludu ma liečiteľ vyhnal, …ved si na jeje stránke prečítaj môj koment. To srdce ma trápi, nemyslím, že by som konala inak ako doteraz, tak neviem z čoho môže byť ten blok.

    Páči sa mi

    • Myslim ze sa jedna skutocne o ocistu. Najprv ten maglajz (=spinava voda), teraz len voda. Pripada mi to ako uvolnovanie bloku/nepotrebnych veci. Sprav si zo srdca nejaky odtok smerom von, povedz si, vsetko co sa chce z teba dostat von a uvolnit sa, moze ist tou smyklavkou prec a pomocou svetla sa to pretransformuje. Na konci potrubia zabuduj klapku, ktora ide len smerom von, dovnutra nic nepusti. Nepotrebne uz nemusi visiet na tebe alebo zostavat u teba. Podakuj sa srdiecku ze ti pomaha. ♥
      K spavaniu mi teraz nic nenapada, skus to drzanie prstov.

      Páči sa mi

      • anitraM píše:

        ono to nebola špinavá voda, to bola ako ropa, či vazelína a bola aj po stenách. Snažila som sa to vypúšťať von z tela ako nepotrebné. Dúfam, že to bude ok. Ďakujem a na noc asi začnem variť medunkový čajík a dobre silný. Chodím do postele totálne unavená a spať absolut.

        Páči sa mi

  3. Ahojte

    prosim vas, spoluziaka postrelili pri postrelke, co sa odohrala teraz v Devinskej Novej Vsi. Dostal 4 rany do brucha, vraj je jeho stav stabilizovany, chcela by som vas poprosit, ak mate cas a mozete mu poslat podporu?

    Dakujem

    Páči sa mi

  4. Beata píše:

    …Tinka, bála si sa, že sa z tejto sekcie stane múr nárekov…lenže ja neviem, kde by som mala “nariekať”, ak nie tu :-((( Nemám žiadne schopnosti ľudí v komentároch nado mnou, nekomunikujem s anjelmi ani nepraktizujem šamanizmus, len v poslednom čase cítim únavu…psychickú únavu. V práci aj doma. Dnes som našla toto “svetielko nádeje”, tak som si pomyslela, že nič nie je iba náhoda…Som vďačná za všetko, čo v živote mám, ale stratila som “iskru”… už mi ani meditácie nepomáhajú, mám pocit, že sa niečo stalo alebo ako povedala moja mama: niekto ma “zaklial” alebo “uriekol” 🙂 Ja neviem, ale ak je toto moje vnútorné vyhorenie zakliatím, tak asi áno…Viem, že časom sa z toho určite dostanem, ale ľudia, ktorí so mnou pracujú alebo moja rodina, si dovtedy nezaslúžia znášať môj nepokoj a nervozitu…ďakujem.

    Páči sa mi

    • Beatka, poprosila som pre teba mojich astralnych sprievodcov, nech ti silnejsie posielaju energiu ktoru akurat potrebujes. U teba vidim problem v tom, ze tu energiu uz dostavas a musis nieco zmenit – len si sa k tomu este nedopracovala – a preto ta unava. Na podporu ti odporucim drzat stred dlani (precitaj si clanok ohladom jin shin jyutsu a drzanie prstov – tiez odporucam). Nevidim u teba urieknutie, si skor obet tvojich myslienok. Prehodnot tvoje myslenie a pokus sa ho zmenit. Je to tazky proces, ale na konci ta caka odmena :). Co znamena ze ti meditacie UZ nepomahaju? Mozno mas robit ine? Ake meditacie robis?

      Páči sa mi

  5. Zuzana píše:

    Neviem ako začať. Ísť priamo na vec a napísať že sa bojím. Vždy keď ochoriem rozmýšľam nad tým prečo bývam tak často chorá. Áno otec často prisahal na naše zdravie, ale či to má s tým niečo spoločné? Už ozaj neviem choroby sa so mnou vlečú ako moja životná cesta, ale ja stále verím že to tak nemá byť. Dať si očistiť dušu? pomôže mi to? niektorý tvrdia že áno. Bola som za kartárkou a tá mi potvrdila že som “zakliata” alebo “urečená” ale mám tam aj niečo s predchádzajúceho života. Vie mi niekto pomôcť v takejto situácii?

    Páči sa mi

  6. mirka píše:

    ahojte,chcela by som vas poprosit o radu.vcera za mnou prisiel kamarat a zacal sa ma pytat na anjelov,mandaly,enerie,..diabla, na rok 2012….nakoniec z neho vyslo ze nevie to presne popisat,ale ze citi,ze sa so svetom nieco deje…vraj nieco zle…ze sa mu uz dlhsiu dobu snivaju sny o vojnach a konci sveta…ked sme boli na luke chcela som aby sa na chvilku pokusil vnimat vsetko okolo seba,zapocuval sa do spevu vtacikov atd. na chvilu sa mozno aj uvolnil a potom sa zase zacal mracit.vraj pocul akoby plac celeho sveta….no a este mi povedal,ze sa boji ze podlahne zlu….tak to je tak v skratke …neviem ako mu mam pomoct…poprosila som anjelickov aj mojho jednorozca aby mu pomohli,ale som len zaciatocnik,neviem ci som to urobila spravne,ci to staci,alebo co by sa dalo este urobit viac….dakujem za kazdu radu:)

    Páči sa mi

    • Ahoj Mirka,
      tvoj kamarat sa z toho dostane, ak prijde na pricinu strachu ktory citi. O co viac strachu bude mat, o to viac bude otvoreny nizkofrekvencnym energiam,ktore nam az tak dobre nerobia. Ak sa mu podari prijst na pricinu jeho strachu, porozumie mu a nahradi ho laskou, bude otvoreny aj veciam peknym na tomto svete. Externe energie ktore si poprosila o pomoc mu mozu pomoct vyznat sa v jeho vnutri.

      Páči sa mi

  7. MEBA píše:

    Ahoj Tinka, uz strasne dlho sa odhodlavam napisat nejakemu skutocnemu odbornikovy v ezoterickych veciach a tak ako som dnes brazdila ezot. stranky nasla som tvoje svetielko nadeje 🙂
    Chcela by som sa spytat na moje zdravie.Uz strasne dlho mam problemy so zdravim. Nie je to az tak vazne,ale pretrvava to stale – uz skoro rok. Je to velmi neprijemne, v jednom vyzdraviem a uz pride nieco ine z coho sa musim liecit… len ma tak napadlo ci nemozem byt urieknuta? alebo je na mne zavesena nejaka negativna energia?… nevies mi poradit ako sa ocistit alebo popripade co robit?
    Vopred ti dakujem z celeho srdca! 🙂

    Páči sa mi

    • Meba, urieknutie u teba nevidim. Za ca. 80% zavesenej negativnej energie na nas si mozme sami (negativne myslienie, zlost, hnev atd). Ohladom cistenia sa je tu na blogu dost cviceni, skus napriklad sprchovu metodu – pocas ozajstnej sprchy si predstav ako cez teba preteka duhove svetlo a zmyva vsetko co nepotrebujes. Ako si na tom s oblickami? Pijes dost tekutin cez den? Ak si z Ba, tak sa mozes obratit na Sasku kvoli lieceniu.

      Páči sa mi

      • MEBA píše:

        Nie, nie ja som severanka 😀 … ale tak tu sprchovu metodu urcite vyskusam.Tiez som rozmyslala ze by to mohlo byt nieco s negatívnym myslenim, teda ja ako podstata som velky pozitivista 🙂 , ale doma mam dost stresov niekedy a to ma sem tam dokaze riadne rozhodit, az sa cudujem, kde sa to vo mne berie 😀
        S oblickami by problem nemal byt, tekutin pijem habadej! 😛
        Dakujem ti za odpoved 🙂

        Páči sa mi

        • MEBA píše:

          Ahoj Tinka, ospravedlnujem sa, ze znova otravujem… No opat sa mi zhorsil zdravotny stav, uz ani antibiotika nezaberaju… robila som aj tu sprchovu metodu… neviem ci sa mam viac obratit na lekarov znova alebo ziadat radu od vas, ale nieco ma tu stale taha a akosi viac doverujem vam ako napchavaniu sa antibiotik…neveis mi nejako poradit? :/

          Páči sa mi

        • Ahoj Meba, mala som tri dni seminar, tak sa ozyvam az teraz. Ak je nejaky problem uz prejaveny vo fyzickom tele, tak ho treba riesit aj s lekarmi a doplnkovo energeticky. Takto cez komentar mi je tazko dostat sa ti ku korenu problemov. Saska alebo ja sa ti ozvem cez mail.

          Páči sa mi

  8. Usmev píše:

    Mozem sa Vas prosim nieco spytat lebo som uz zmetena. Aky rozdiel je v laske a bude v potom? Citite to niekto, ze laska je len jedna, je jedno, ci k sebe samemu, materinska, partnerska, kamaratska, k comu kolvek? Spejem k pochopeniu, ze niekto to raz tiez rozdelil, ze jedna je silnejsia a druha proste inaksia a cely cas sme si vytvarali s ludmi karmu? Spejeme tam, ze sa podari citit ku kazdemu rovnaky pocit s tou istou vibraciou, k laske? Alebo nie? Ked si v sebe poriesime, vycistime, popretiname zivoty, najdeme sa kto a co sme pride toto zistenie, ze sme uplne na 0 a ku kazdemu citime rovnaku lasku?

    Páči sa mi

  9. Usmev píše:

    To som myslela bezpodmienecna laska v cieli. No ale potom ma aky vyznam karma, aby sme tu cestu nakoniec pochopili? Ci to uz moc riesim? U mna velmi silno vibruje lasku uz nerozdelovat k nicomu ani nikomu. Lebo to je aj tak moj problem, ze k niekomu ju citim silnejsie a k nikomu nie. Moze to nieco znamenat?

    Páči sa mi

    • Karma je len zakon priciny a nasledku. Nerozumiem ti presne ako myslis tvoju otazku. Ak nechces rozdelovat lasku, tak to nerob. Co myslis, co by to mohlo pre teba znamenat ak ku niekomu citis viac a ku niekomu menej lasky?

      Páči sa mi

  10. Usmev píše:

    Karma je pre mna nieco co si nesieme z minulych zivotov aby sme si to teraz odzili a bud to zmenili alebo nie, ci? Moc sa do toho nevyznam. K tej druhej casti do teraz som si myslela, ze to znamena, ze k niekomu mam proste blissie a k niekomu nie lebo to je normalne a tak to proste furt a vsade bolo, niekto ti sedi niekto nie, niekoho milujes niekoho mas rad, iny ta nezaujima. Ale mam pocit, ze to znamena nieco s laskou k sebe, ak je uplna alebo bezpodmienecna tak potom citime ku kazdemu rovnaky pocit lasky? Lebo nejak to vo mne rezonuje, mat vsetkych rovnako rad-lubit-milovat.

    Páči sa mi

    • Karma aku ju ja rozumiem je zakon priciny a nasledku, t.j. nemusi sa tahat z minulych zivotov, ale zazivas ju teraz stale. Tvoja pritomnost je vysledok tvojej minulosti, tvoja buducnost je vysledok tvojej pritomnosti. Je na tebe, ako zazivas pritomnost a tym si tvoris buducnost. Lebo vsetko je jedno.
      Opis lasky aky ty popisujes je podla mna “ludsky” – duse, ktore pozname, ktore su z nasej dusevnej rodiny, alebo s ktorymi mame puta su nam pocitovo (laskovo) blizsie, ako ine. Bezpodmienecna laska ku kazdemu je velmi pekna teoria, ja sa napriklad snazim citit ku kazdemu porozumenie a lasku, ale nie je mi mozne niekoho tak zahrnut laskou ako napriklad moju rodinu. Ak to citis tak, ze laskou ku sebe dosiahnes aj bezpodmienecnu lasku ku kazdemu – mozem ti len napisat – skus to :))) Nemas co stratit, pri “najhorsom” budes milovat sama seba najviac ako vies a to je nadherne 😉

      Páči sa mi

  11. Usmev píše:

    Teraz som sa zasmiala diki:)) Sem tam, niekedy viac niekedy menej chodim k svojej duchovnej ucitelke, dostali sme sa k uceniu odstranenia ega, strachu a neskor k Matrixu. Rychla metoda pretinania put a odstranenia obmedzeni, ovplivnovania “co neni moje ale len prebrate”. Z minulych zivotov, cez tento..Od bolesti, ktore som cele mesiace pocitovala vsade v tele a nasledne sa liecila som prestala citit, teda necitila som nic. Absolutne ziadne pocity k nikomu. Zlakla som sa prvy krat. Cely cas som tento proces diskutovala s nou, co sa deje, na nieco som prichadzala, ci robila sama, a pomocou anjelov, posilnena, ze som na dobrej ceste. Ak kym som sa nedostala do tejto casti bolo vsetko v sulade s energiou (pre mna a moje chapanie, ktoru som dokazala akceptovat) Zrazu som nemala pocit volat casto domov, rozpravat sa s frajerom, vycistil sa mi okruh ludi okolo mna, predala som firmu atd atd. Nic, prazdno ale pocit stastia a nesmierny pocit “vratit sa domov”. Kam domov na to som neprisla. Zas zhrozena duchovnej ucitelke volam co to ma znamenat, ze ja nic necitim k nikomu a k nicomu. A ona mi na to, ze som na dobrej ceste tak to ma byt a potom pride uz len cista laska, pocit stastia..Prisiel ale pocit milovat kazdeho bezpodmienecne a rovnako o com som uz pisala hore ale aj uzasny “kontakt” z duchovnom. Potom prisiel des, hruza,plac frajerovi na pleci, cesta s5 do “normalu, ci na zaciatok” a chaos v hlave :))) Povedala mi, zevraj nechcem dospiet.Toto znamena dospiet? Povedala som jej v takom navale hnevu, ze tak toto nechcem, egusik sa hned tak naramne prejavil :))) Troska som mudrejsia ako pred tym ale toho pocitu som sa zlakla poriadne.

    Páči sa mi

  12. anabela píše:

    ahojte, neviem, či môj problém patrí sem a možno je vrcholne sebecký , ale sama si neviem rady, tak mi prosím pomôžte aspoň tým, že mi pošlete kúsok energie. Spoznala som muža, ktorý je ženatý a má dve deti. So ženou však už rok nežijú spolu, ona je na východe a on na západe. Veľmi sme sa do seba zaľúbili, obaja sa trošku venujeme ezoterike, takže nás to veľmi spojilo. Manželka podala o rozvod, mali vytýčený dátum, avšak sa dozvedela o mne a vtedy sa zaťala, že sa just nerozvedie a keď podá o rozvod on, tak zoberie deti do zahraničia. Samozrejme nevedel ako ďalej. Minulý týždeň v piatok som sa s ním rozprávala naposledy, mal sa sťahovať do nášho mesta kvôli práci, v utorok som sa dozvedela, že dal výpoveď v práci a jeho hovory sú presmerované na kolegu, nikto v práci nič nevie, šéfovia sa nechcú vyjadriť a ja to nechápem. Nechápem čo sa stalo, prácu veľmi zbožňoval, neozval sa, iný kontakt na neho nemám, okrem mailu, na ten mi neodpovedá a som veľmi zúfalá a bezmocná. A tak len čakám čo sa bude diať, prosím anjelov, no nič sa nedeje, je to čím ďalej horšie. ďakujem za podporu.

    Páči sa mi

  13. magdalena bubelinyova píše:

    mila Tina ja mam tych problemov velmi vela uz parr krat som bola na dne nechapem preco sa mi nedari v nicom mam financne problemy velke existencne citove…porad prosim pomoz lebo neviem ci este zvladnem vstat dakujem

    Páči sa mi

  14. SOFIA píše:

    Svetielko nádeje ako je napísane, Môj problém spočiva v tom, že som hladala príčinu toho,prečo som uz 7 rokov sama, ako prazdna nadoba, bez partnera a lásky druhého človeka…dufam ze nie je na mne nabalena daka energia zla…, , šťastie ma obchadza, Viem, že je to v sebeláske, ktorú si stale opakujem v HLave, ale srdce káže inak, Neznašam aj tieto sviatky vianoc, pri ktorých maximalne depkujem, Viem že problém bude vo mne, v mojom správaní, ale s mojou neštastnou náladou, nerozhodnosťou, odutosťou sa neviem vysporiadat, Najhoršie je že trpia ľudia okolo mna, rodina blízky, ..Sice sa snažim hovoriť, byť štastná , a mať sa rada, ale napriek tomu som nespokojná zo všetkým okolo seba. čo som , kde zijem , čo robiť, Je to začarovaný kruh…možno keby ste mi vedeli pomôct trosku dakujem

    Páči sa mi

  15. Miroslava píše:

    Dobry vecer prosim vas o pomoc aby ste mohla. Psychicky som uz na dne svojich sil. Poprosila som o kontakt jednu pani na nejakeho liecitela. Pani mi napisala ze o co sa jedna vysvetlila som jej svoj problem. Mam jeden hlavny a zaroven zivotu znicujuci problem nemozem vynst z domu na ulicu medzi ludi do obchodu na autobus proste nic len zavreta v dome…. Pani mi napisala ze mi bude posielat energiu mam pit caj z lubovnika a zajtra mam zapalit bielu a ruzovu sviecku a poprosit vesmir a anjelov o pomoc ale ja ako absolutny zaciatocnik neviem o tom ani tuk ako ich mam poprosit kedze kazdy vecer sa s nimi v duchu rozpravam a dakujem aprosim ale neviem ci to mam prosit len tak alebo je na to nieco ako ich prosit a druha vec je ze vobec som nezohnala ruzovu sviecku pomozte mi prosim

    Páči sa mi

  16. František píše:

    Pozdravujem Vas.Pisem sem lebo minulý týždeň mi diadnostikovali HIT čiže Histaminovu intoleranciu..odvtedy snorim po nete hltam informácie no všetko sa to točí dookola okolo toho že musím si sám odsledovať co mi robí dobre a čo nie..No u mňa je to troska zložitejšie..už asi 4 mesiace pociťujem akokeby som mal nieco v hrdle pri dýchaní pri prehĺtaní slín pri jedení proste akokeby som niečo zjedol a kúsok mi ostal v hrdle..je to veľmi nepríjemny pocit lebo ma to veľmi vycerpava bojovať s vlastným telom..niekedy – dost často mám pocit že sa doslova dusim 😞

    Páči sa mi

Pridaj komentár