Veštenie

Čo sa týka veštenia: Orakulum ukazuje jednu možnú cestu v budúcnosti. Buď tú, akou sa akurát uberáme, alebo podá informácie ktoré nás prinútia nad našou cestou rozmýšlať a toto spôsobí zmenu.

Za SVOJE šťastie si je zodpovedný každý SÁM.
Musíš na sebe pracovať, myslieť pozitívne, nebrať veci tragicky – nájsť si cestu na ktorej budeš šťastný/á. Uvedomiť si o čo tu/ti ide, že nejde o žiadne materiálne veci, ktoré človeka robia šťastným. Držím palce na ceste poznania.

Kipper Karty, ich vyznam

Kipper Karty – cigánska metóda – minulosť, prítomnosť, budúcnosť

Vykladanie s deviatimi kartami

Tibetske orakulum MO – ako zacat

Tibetske orakulum MO – vyznam kombinacii v skratke

Tibetske orakulum MO – vyznam hlasok DE/SK

Tibetske orakulum MO – Očistný rituál ohňa

Tabuľky pre kyvadlo

89 thoughts on “Veštenie

    • Ahoj Ivanka,
      hodila som ti kockou MO. Vyslo TSA-PA: “Listy vo vetre. Ziadna inteligencia”.
      Co sa tyka rodiny, su tam problematicke okolnosti. Hrozi ze sa rozpadne rodina alebo sa blizki ludia rozidu. Tymto je ohrozena aj materialna pohoda. Je dolezite obratit sa na ochrannych bohov alebo anjelov. Nestastie bude mozno odvratit. Orakulum vysvetluje: “dusa sa rozpadava na kusky”. Ak mas vo vnutri zmätok, lahko sa clovek spusti, ma zahmleny pohlad na realitu. Z tejto slepej ulicky sa dostanes len vtedy, ak sa obratis a das zdravemu rozumu a svedomiu viacej priestoru. Je dobre zacat pomahat druhym a velkodusne darovat.
      Takze vyzera to tak, ze budes musiet na sebe pracovat aby si sa dostala ku stastiu.

      Páči sa mi

      • Robert, na taku vseobecnu otazky by bola odpoved asi tak na hodinu rozpravania. Ak mas zaujem o komplexnu analyzu, mozes mi napisat na info zavinac cestaksebe.com a mozeme si dohodnut termin konzultacie.

        Páči sa mi

    • Aneta píše:

      Ahooj chcela by som sa opýtať či niekedy budem mať deti a či má môj priateľ miluje a či budeme mať v budúcnosti svadbu za skorú odpoveď ti veľmi pekne ďakujem

      Páči sa mi

    • Ahoj Janka, aj pre teba odpoved pomocou kocky MO: AH-TSA: “Ziariva hvieza. Starostlivost a stabilita.”
      Co sa tyka prace je predpoved pozitivna. Cesty maju uspech. Darovat a velkodusnost zvysuju sance. Zacaty projekt ma dobre sance uspesne byt ukonceny. Prace co maju do cinenia s vodou su jedine co by si sa mala vyhybat.
      Je to cas pohybu – vzduch je element tohto znamenia. Mas dostatok energie ktoru treba vyuzit. Davaj len pozor, aby ten pohyb neustil do nepokoja. Orakulum ti este odporuca nevidiet sa ako jedinca, zapoj do prace viacej ludi, mozno ti pomozu dobrou radou tvoji predkovia.
      Kvoli tej praci: vytiahla som ti tri karty, ktore hovoria ze dostanes pozvanku alebo spravu o nejakej vyhre.

      Páči sa mi

  1. Zuzana píše:

    Pekny den ,neviem ,kde mam zacat velmi sa mi paci tato stranka este som moc nestila citat ale snazim sa velmi ma zaujimaju tieto kategorie ,kde su vsetky zaujimave clanky o anjelikoch aj vsetky ine kategorie ktore su tu popisane aj o vesteni idem si dalej citat lebo ma to velmi zaujima pa

    Páči sa mi

    • Ahoj Zuzana,
      orakulum MO odpoveda: NA-RA:”Demon syna oblohy. Ohen tuzby sposobuje utrpenie.” Co sa tyka prace: su tam tazkosti, musis si davat pozor s kym budes pracovat. Radsej si vsetko premysliet v klude. Co sa tyka zdravia: davaj pozor aby ta niekto nezatiahol do pochmurnych myslienok a aby si nezacala rozmyslat negativne. Je pre teba velmi dolezite, zaoberat sa tvojou motivaciou pre rozne ciny. Urob meditacie na precistenie, a vrat sa k skromnosti a velkodusnosti.
      Co sa tyka anjelov straznych tak u teba vidim troch. Ich mena nepoznam, ak su ti dolezite tak sa s nimi musis spojit.

      Páči sa mi

      • Odpoved kipper kariet:
        praca – v minulosti si bola obmedzovana, do buducnosti si premysli ako by si mohla zlepsit pracovne postupy, mozno ti dopomoze skolenie.
        zdravie – momentalne tie nieco chyba, do buducnosti budes potrebovat zmenu, neviem ci to nebude suvisiet s nohami.
        Vseobecne do buducnosti budes musiet zmenit tvoje presvedcenia.

        Páči sa mi

  2. Zuzana píše:

    Ahoj Tinka velmi ti dakujem ze si mi napisala necakala som ze to bude tak skoro lebo vedsinou mi nik neodpise ked sa chcem opytat co ma caka v bliskej buducnosti ?chcela by som vediet cim som bola v minulom zivote a ake je moje poslanie?mala som priatela ale uz nieje medzi nami neviem ci aj na to vies odpoved ci mi chcel nieco odkazat nejake posolstvo a preco zomrel neviem o tom nic ak by si nieco vedela tak mi prasim napis je mi smutno za nim a dufam ze je vo svetle .dik za skoru odpoved,pa

    Páči sa mi

    • V ktorom minulom zivote?? Mala si ich viacej, ako väcsina z nas 😉 Takto spontanne ti neviem povedat ktory minuly je akurat pre teba dolezity. Tvoje poslanie musis najst sama. Ohladom tvojho priatela: ak niekto zomre, tak uz naplnil jeho poslanie v tom zivote a rozhodne sa odist. Neni dolezite na co zomrel. V podstate to vidim tak, ze zomre len nasa telsna stranka a nas duch/dusa putuje dalej. Asi ho caka ina uloha, ak by pre teba ma mal spravu, tak to citis. Ked na neho myslis, tak je pri tebe.

      Páči sa mi

  3. Zuzana píše:

    Tinka velmi pekne ti dakujem uz mi je lepsie ale teraz v sebe citim take busenie neviem ci je to od radosti ze si mi napisala alebo ze je pri mne moj uz nebohy kamarat aj tak dakujem .pa

    Páči sa mi

  4. vladovilk píše:

    Ahoj Tinka neviem ako začať a chcel by som toho vedieť veľa no nie som si istý čim začať. Tak ako písala Zuzka rád by som vedel niečo o mojom minulom živote a či sa mi podarí úspešne všetko to čo som si naplánoval. Hlavne zdravotne aby som mohol pracovať a splniť všetko čo som si predurčil. Veľmi by som rád poznal môjho anjela strážneho a či sa mi uskutoční sen stretnúť sa s ním. Viem je to veľa tak sa nehnevaj a pokús sa mi trošku pomôcť čim tak to nechám na na Tvoje múdre rozhodnutie. Veľmi dlho som váhal napísať o tieto moje želania no našiel som odvahu a vopred ďakujem Vlado.

    Páči sa mi

    • Ahoj Vladovilk,
      na otazku tvojej zivotnej cesty odpoveda Orakulum-MO: AH-NA: zlata zem – spravit si pevny zaklad. Tvoje plany sa vydaria, ak zostanes na tvojom mieste – tam, kam patris, a kde mozes zostat. Kedze vies co chces, mozes ratat s uspechmi. Co sa tyka zdravia, mal by si jest lahke cerstve potraviny s blielkovinami. Dostat vodu a zem do rovnovahy.

      Co sa tyka minulych zivotov – neviem ake info odo mna ocakavas, a co tym chces dosiahnut, preto neviem kam sa mam pozerat -> do ktoreho tvojho minuleho zivota.

      Anjel strazny – akurat je pri tebe Zadkiel. Komunikuje s tebou v snoch. Zatial. Kym sa nenaucis otvorit sa mu aj cez den.

      Este nieco – dovolila som si v tvojom komentari opravit “bi” na “by” -> velmi ma tie hrubky skreli, prosim ta nauc sa to, budes to v zivote potrebovat.

      Páči sa mi

  5. vladovilk píše:

    Ďakujem tie bi-by.neviem ako stalo sa prepáč.
    Myslel so posledný život, teda-predposledný. Mám zdravotné problémy a vraj sa to môžem dozvedieť či to nemá príčinu v minulosti.

    Páči sa mi

    • Este ti presne napisem, co bolo v odpovedi v MO: Ide o lahku “Bekan poruchu” (uvediem nizsie co to je), ktorej liecenie bude potrebovat dost casu. Hrejuca, lahka strava z co najviac cerstvych potravin s vela lahkymi bielkovinami podporuje liecenie. Zem a voda v tvojom okoli nie su v rovnovahe, a to je hlavny dovod narusenia. Ocistne pri tebe funguje ritual ohna (bude zachvilu na stranke).

      Bekan (hlien): poruseny anabolizmus (metabolizmus spojený so syntézou nových organických látok a tvorbou štruktúr), spojenie s principom hmoty.
      Odporucane potraviny: hovädzie, ryby, med, horuce jedla. Horuca voda, ingverovy caj, stare vino.
      Pohybovat sa na teplych miestach, sportovat.
      (Tu sa jedna o tibetsku humoralnu teoriu – suvisiacu so stavami v organizme)

      Takze tak, toto povedalo MO, neviem nakolko sa trafilo.

      Co sa tyka minuleho zivota, doslo mi nieco take, ze si bol lekarom a teraz chces spoznat tu druhu stranu. Tvoja dusa sa tak rozhodla, je to tvoja cesta zaoberat sa sam sebou a pochopit. Nevidela som tam ziaden konflikt, ktory by bolo treba riesit. Ale mozno sa raz rozhodnes ist na regres (cesta do minuleho zivota) aby si mal istotu.

      Páči sa mi

  6. Gretta31 píše:

    Ahoj Tinka, chcela by som ta poprosit,ci sa mozes pozriet aj na mna. Skusala som kyvadlovanie, dostala som nejake odpovede,ale nie som si taka ista,ze im rozumiem spravne. Ak mozes,len ta prosim o odpoved ci idem spravnym smerom,alebo skusit nieco ine. Mna velmi pritahuju anjeli…tak ci v tom pokracovat a posilnovat vieru…aj ked niekedy je to hodne tazke. Dakujem.

    Páči sa mi

    • Ahoj Gretta,
      poznas vetu “ciel je cestou”? (Der Weg ist das Ziel). Ja som si to prelozila tak, ze je len CESTA, na ktorej zbierame skusenosti. Ako vies napriklad ze mas zmenit smer, ak si neuvedomis ze si pre teba nespravne?
      Takze podla mna ides svojou cestou, ktorou mas ist 😉

      A teraz ti napisem odkaz od Uriela: Pozoruj co citis. Medituj, spoj sa s tvojim vyssim ja. Vnutri teba su odpovede na vsetky tvoje otazky. Najdi samu seba. Na ceste sebapoznania stretnes anjelov, ktori ti pomozu. Rozdavaj lasku a vieru. Ver si. Ver v seba. Ver v nas. Ver v lasku.

      Páči sa mi

      • Mirka píše:

        Ahoj Tinka,
        pisem na tvoju stranku prvy krat ,ale verim,ze mi odpovies. Uz viackrat som sa snazila chanelovat kyvadlom. Komunikovala som s jednou bytostou,ktora mi povedala,ze odpovede na moje otazky dostanem az pride cas. No mne je to cudne lebo uz nemam 15 a neviem teda co je mojim poslanim a ci som vobec komunikovala s anjelom. Mozem Ta poprosit ci by si mi pomohla zistit ako dalej??? Lebo mam pocit,ze preslapujem na jednom mieste a ja chcem ist dalej. Tinka dakujem Ti vopred za pomoc 🙂

        Páči sa mi

  7. Ahoj Mirka,

    skusila si aj ine metody ako kyvadlo? Praca s kyvadlom je preto tazka, lebo musis vediet kto je v tvojom kanali. Kto je na teba napojeny. Dam na stranku meditaciu, ako sa spojit so svojim Vyssim Ja. Ono ma presne tak isto informacie o vsetkom, skus si ju spravit. Ak sa chces spojit s nejakym anjelom, vyber si ho – spoj sa s nim s tebou vybranou metodou, a spytaj sa ho, ktory anjel by bol akurat pre teba alebo pre tvoje otazky najlepsi.

    Páči sa mi

    • Ahoj Quixotic,
      hodila som pre teba kockou MO: PA-AH: Miska plna nektaru. Pokojne konanie, splene tuzby. Co sa tyka rodiny, domu alebo majetku tak su v najblizsej dobe neocakavane ziadne tazkosti. Co mas v plane, moze byt splenene s lahkostou, si obklopena priatelmi. Nemala by si mat v umysle zaoberat sa vecami co maju do cinenia s jedovatymi latkami. Co sa tyka spiritualnej cesty, mala by si sa sustredit hlavne na jemne, pokojne vnutorne energie a na postoj oddanosti a ustretovosti. Ak mas spiritualneho ucitela, v najblizsej dobe ti velmi pomoze ak na neho das. Pomozu ti ritualy a meditacie ohladne priznania si chyb a previneni, ocistne ritualy (ritual ohna). Pozor pri novych projektoch, ci je tvoja motivacia v sulade s pravdou.
      Dufam ze som ti aspon trosku pomohla.

      Páči sa mi

      • quixotic píše:

        Je mi lahsie ze bude vsetko v poriadku, ale asi si budem musiet naozaj najst spiritualneho ucitela lebo sa nejako neviem sama seba dat stale do poriadku. Velmi pekne dakujem za ochotu a pomoc, prajem vsetko dobre.

        Páči sa mi

  8. Zuzana píše:

    Ahoj Tinka chcela by som vediet co ma caka po pracovnej stranke ,ci zostanem v tejto praci? co si mysli moj sef o mne? ci zostanem v tejto praci alebo si najdem nejaku inu pracu a ako sa mi bude darit po zdravotnej stranke.dakujem

    Páči sa mi

  9. dupino píše:

    uhm, asi prave tu….Tak chcel by som sa opytat, kedze som praktikujuci buddhista, tak veci okolo tibetu ma zaujimaju a vcera som skusal po prvy krat robit MO. polozil som otazku, mantra a to vsetko, hodil som kockou. nieco my vyslo a chcel by som sa opytat prave to, akym sposobom mam rozvit tu odpoved, kedze mam k tomu len nejake klucove slova ktore som si vyvestil. Dakujem

    Páči sa mi

    • Dupino, najlepsie je asi kupit si knizku, su tam rozpisane rozsiahle odpovede aj s odporucaniami na meditacie a ritualy. Ta v anglictine je napisana skor len pre buddhistov, ktori uz vedie ktore bozstva alebo znaky co predstavuju. Ta v nemcine je aj pre nebuddhistov zrozumitelna. Viem ze sa preklada uz do cestiny, ja som chcela postupne prekladat na stranku do slovenciny, ale nestiham vobec.
      Ak poznas co budhisticke znaky predstavuju, tak to rozvijaj podla toho. Napriklad nektar znamena hojnost, ryba intuiciu..atd. Ak chces, tak napis co ti vyslo a o aku oblast zivotnu islo v otazke, prelozim co stoji v knizke.

      Páči sa mi

      • Dupino píše:

        Dakujem za odpoved. Tak polozil som si otazku: Ktorym smerom v zivote sa mam vydat, ake maju byt prve kroky. tie spravne kroky aby som bol v zivote stastny. A vyslo my

        “DHI TSA (1,5) – Biely roh z musle; nadejne novinky”

        a ak by ste mi vedeli povedat nazov tej knihy po anglicky pre buddhistov.. Vazne dakujem

        Páči sa mi

      • Co sa tyka aktivit ohladom prace, odporuca MO reci, logiku, umenie diskusie. Do coho sa pustis, to sa vydari. Roh musle naznacuje v duchovnej urovni ze budes vypocuty. Tvoje spravanie musi byt primerane tvojej zodpovednosti. Tradicne odporucania: Samantabhadra-Sadhana; recitovanie Dhvajagra-Sutra a inych Dharan; dovolavanie sa Chaturmukha a Bozstiev Yaksha-Rodiny ako ochrancov Dharmy.

        anglicka kniha tu na amazone a tu nemecka.

        Páči sa mi

  10. quixotic píše:

    Ahoj Tinka, stojím pred jedným rozhodnutím, chcem sa dať rozviesť. Je teraz ta spravna doba alebo mám ešte vyčkať. Predtym si mi pisala že bude všetko v poriadku ale fakt to už asi nevydržim. Možeš sa na mna ešte raz pozriet? Velmi pekne dakujem

    Páči sa mi

  11. Zuzana píše:

    Ahoj Tinka, chcela by som vedieť ,ako sa mam zbaviť strachu s cestovania,neviem prečo sa necítim dobre,ked cestujem autom alebo autobusom,vtedy sa neviem nadýchnuť , som v takych krčoch, až ma až mi stupne tlak a rozbusi sa mi srdce ani neviem prečo mi je tak nanič nikdy mi nerobilo problém cestovať prosím mohla by si na tento problém pozrieť či sa mi podari niekedy zbaviť tohoto problemu,lebo inač nemozem cestovať nikam a kto vie či by som mohla cestovať lietadlo do ameriki chcela by som vediet či by som mala problem letieť lietadlom ked mi vadi cestovanie.Velmi pekne dakujem .

    Páči sa mi

  12. fantazy píše:

    Ahoj Tinka,

    ja by som asi potrebovala trochu v zivote usmernit. Neviem, ci kracam spravnou cestou. V poslednej dobe mam pocit, ze by som toho mohla robit viac. O par mesiacov koncim VS a mam z toho co ma po skole caka trochu obavy. No a mojim problemom su aj vztahy. Laska sa mi vyhyba, alebo sa ja vyhybam jej :)) Mam 23 rokov a este som nemala ziadny vazny vztah. Tak by som ta chcela poprosit, aby si sa pozrela aj na to, ci ma caka laskyplny vztah. Dakujem pekne 🙂 (2.4.1986)

    Páči sa mi

  13. Martina píše:

    Osud ma poslal na túto stránku práve v období, keď som zvažovala návštevu u veštice… Viete mi napísať, čo môžem očakávať v láske a ako sa bude vyvíjať riešenie môjho momentálne veľmi ťaživého problému… Vopred ďakujem!

    Páči sa mi

      • Ahoj Martina,
        co sa tyka lasky, vytiahla som tri karty: väzenie+bohaty pan+pochmurne myslienky. Znamena to, ze sa budes citit obmedzovana tvojim partnerom, mozno to bude vysledok negativneho myslenia.
        Co sa tyka tvojho problemu, vysli karty: manzelstvo+bohata zena+obyvacka. Znamena to, ze v nejakom vztahu sa budes citit dobre, budes si ho uzivat, moze byt, ze ti dopomoze k tomu zena do 40ky. Ak mas docinenia s umenim, tak sa ti v tej oblasti zadari. Inac to vyzera na dobry vyvoj, na konci ktoreho sa budes citit doma.
        Skus si precitat len kombinaciu kariet a sama sa vcitit do toho, co ti chcu povedat…

        Páči sa mi

  14. Anulka píše:

    Ahoj Tinka,

    náhodou som natrafila na túto stránku, vedieť o nej skôr už dávno čítam, učím sa a trénujem.
    Ako každý, kto ti píše, prosím ťa aj ja o radu alebo o nejaké pojítko, ktoré mi pomôže opäť byť “normálnou”. Od istej doby, neviem či by som ju vedela presne definovať, mám zdravotné skôr psychické problémy a pocit akoby som bola bez energie a nevedela sa tešiť ako kedysi. Neviem nad tým zvíťaziť, kvôli tomu sa neviem z ničoho tešiť a zároveň ma to oberá a krásne prežitie času na tejto zemi. Prosím ťa, ak sa dá, poraď mi čo mám robiť, zmeniť alebo keby som aspoň poznala príčinu.
    Vopred ďakujem

    Páči sa mi

  15. Ivka :) píše:

    Dobry den, chcela by som sa opytat na svoju buducnost, co sa tyka vztahu a mojej prace (mam firmu) ci sa mi bude darit vo firme financne,ci budem mat uspech a co sa tyka vztahu, ako sa to bude vyvijat s mojim terajsim partnerom, je to medzi nami komplikovane ci budeme spolu….Dakujem 🙂 ( 13.03.1987 narodena)

    Páči sa mi

  16. mima píše:

    Dobry den.Ja sa chcem spytat na pracu.momentalne prezivam stresujuce,tazke,vycerpavajuce prac.zatazenie ktore pretrvava asi 9 mesiacov co som na novom mieste.nie je to to co chcem robit.kedy svitne nadej na zmenu precovnej pozicie?.ako pani v prispevku aj ja pocitujem vycerpanost psychicku .
    18.10.1972 – 7,30
    dakujem pekne

    Páči sa mi

    • Mima, pre teba som vytiahla kartu Zdroj. Znamena to, ze ak sa naucis spojit sa s tvojim zdrojom, ktory sa nachadza v tvojom strede a pri spomjeni sa so zemou, naucis sa cerpat energiu, ktoru potrebujes a ktoru mozes vyuzit ako pohon k dalsim krokom.

      Páči sa mi

  17. trinity píše:

    ahoj Tina ako tak citam tych otazok na tebe je dost no aj napriek tomu by som ta chcela aj ja poprosit ….Chcem ísť na VŠ tento rok to bohužial nevyslo a preto by som chcela vediet ci na buduci rok mi to vyjde alebo akym smerom sa mam uberat ? Na aku skolu si mam podat prihlasku alebo ake zameranie by bolo pre mna vhodne ? A tiez ako to vyzera v sukromnej oblasti -partnerske vztahy ? Dakujem

    Páči sa mi

    • Ahoj Trinity, neskoro ale predsa. Mam doma novy Osho Zen Tarot, tak som ti vytiahla tri karty: Minulost – zpomalenie: na karte je korytnacka, ktora sa pomaly ale iste pohybuje smerom dopredu. Tak ako aj korytnacka, aj ty mas svoj domov stale so sebou, v tvojom vnutri, staci si to uvedomit. Pritomnost – odputanie. Na obrazku je kvapka, ktora sa pusta z listu spadnut dole do vody. Znazornuje odputanie sa od nepotrebneho, skok do neistoty a nakoniec splynutie s novym – t.j. koniec nejakeho useku v tvojom zivote. Buducnost – ucast, na karte je mandala styroch ludi, ktori sa drzia za ruky a spolupracuju. Takze ak si to dame smerom k skole, vychadza smer kde budes mat do cinenia s ludmi (socialna praca, medicina, atd.)

      Páči sa mi

  18. Jozef píše:

    Ahoj Tinka,chcem Ťa srdečne poprosiť.Stojím pred vážnym životným rozhodnutím.Mám manželku,tri deti a priateľku.Neviem čo mám robiť,ktorým smerom sa ubrať.Prosím Ťa ak je to možné porad mi.Dakujem krásne.

    Páči sa mi

    • Ahoj Jozef,
      preslo par mesiacov co si sem pisal. Bez kariet ti napisem, uber sa tym smerom, kde ta taha srdce a kde to citis ako spravne. Viem, lahsie napisane ako urobene. Ak este nevies ktory smer prevazuje, tak vydrz kym ti to bude jasne 😉
      Mno a teraz ti skusim vytiahnut 3 Karty:
      Minulost – 15 – Dobry koniec lasky – t.j. v minulosti si zil so stastnou laskou
      Pritomnost – 28 – Ocakavanie – nemas robit ziadne unahlene, nerozvazne rozhodnutia, tato karta ma aj casovy faktor: par mesiacov.
      Buducnost – 10 – Cesta – Vec sa dostane do pohybu, zmena.

      Páči sa mi

  19. Antares píše:

    Dobrý večer Tinka, velmi pekne by som chcela poprosiť o pomoc, a spýtať sa č si najdem v blizkej buducnosti zamestnanie, ako to so mnou vyzerá?

    a taktiež by som sa chcela spýtať na meno svojho strážneho anjela, ku ktorému sa mam prihovárať? velmi pekne dakujem za prípadnú odpoved.Prajem všetko dobré do nového roka 🙂

    Páči sa mi

    • Antares,
      meno tvojho strazneho anjela je: Loiren.
      Co hovoria karty o tvojej blizkej buducnosti:
      Vytiahla som 30. sudca + 29. väzenie: vyzera to tak, ze ta nejaky uradnik bude obmedzovat. Mozno by si sa mala trochu inde orientovat.

      Páči sa mi

  20. Eva píše:

    Srdecne Vas zdravim Tina a prajem stastny Novy rok 2011!
    Za mesiac mam prvu polovicu statnicovych skusok a tymto by som sa Vas chcela spytat, ci ich uspesne zdolam. Som toska tremistka.) Tak snad to zvladnem a budem mat aj stastie na dobru otazku.
    Vopred dakujem za odpoved.
    Prijemny vecer.
    S pozdravom
    Eva

    Páči sa mi

    • Eva,
      na tvoje skusky ti drzim palce; vytiahla som tieto karty:
      36. nadej, velka voda + 35. dlha cesta
      36ka je velmi pozitivna karta, dava nam nadej, ale aj nas varuje pred prilis velkymi ocakavaniami. 35ka nam hovori, ze sme sa vybrali dlhou cestou, alebo sa na nu akurat davame. V celku to vidim tak, ze budes moct pouzit co si sa naucila a skusky zvladnes.

      Páči sa mi

  21. Maja píše:

    Dobry den,
    momentalne riesim svoje sukromie a neviem ako dalej. Ako sa mam rozhodnut? Dalej ma trapi aj praca a skusky ktore ma cakaju?? .. mohli by ste mi poradit? dakujem krasne
    Maja

    Páči sa mi

    • Ahoj Maji,
      mam nove Lenormand karty (“Mystisches Lenormand”), tak som vytiahla 3 z nich:
      1. Bocian – oznacuje stahovanie, zmenu
      2. Rakva – zanik niecoho stareho
      3. Hlavna osoba – ON

      Ked to skombinujem, tak mam pocit ze ak chces zmenu, tak sa musis vzdat stareho (co ma docinenia s tvojim partnerom).

      Páči sa mi

  22. Renata píše:

    Dobry vecer,chcela by som sa spytat,na vztah,kedy stretnem a ci este stretnem niekoho kto ma bude milovat,na zdravie a pracu a financie.28.6.1972.Dakujem za odpoved.Pekny vecer prajem.

    Páči sa mi

  23. Andrea Kovačičová píše:

    dobrý deň:) chcela by som vedieť čo ma asi čaká v budúcnosti, v láske, škole, rodina ,práca… Ďakujem veľmi pekne. pekný deň
    21.10 1990

    Páči sa mi

  24. petra píše:

    dobry den,
    chcela by som sa opytat na vestenie-asi pred polrokom nastala velka zmena v mojom zivote a doteraz sa s tym neviem vyrovnat. Co by som mala robit? Ako sa mozem posunut dalej, nemysliet na minulost a nemat v sebe tolko hnevu? 28-11-1981 je moj datum narodenia. Za odpoved dakujem

    Páči sa mi

  25. Jana píše:

    Dobry den chcela by som sa opytat na buducnost ohladom financii ale viac by ma zaujimalo ci budem mat deti, kolko, kedy a ci chlapca alebo dievcatko. moj datum narodenia 24.8.1984. Za vas cas a odpoved vam vopred dakujem.

    Páči sa mi

  26. gabika píše:

    Zdravím Tina, dostala sa ku mne informácia, že by som sa mala opýtať Tiny, tak píšem, neviem, či som správne 🙂 Riešim smer, ktorým sa mám ubrať, čo so sebou robiť a mám pocit, ako keby som niečo robila zle alebo bola zablokovaná alebo…? mám len počkať? Snažím sa na to prísť. Viem, že na to každý príde sám, keď chce, no niekedy aj malá rada pomôže, takže vopred ďakujem.

    Páči sa mi

    • Dobre ranko Gabika.
      Zodpovedaj si uprimne na otazku, aky strach ta zväzuje. Tvoje poslanie a Tvoja cesta su len Tvojimi, aj “zly” smer nas vedie k vedomiu, ze tym smerom ist nechceme. Moje odporucanie – CHOD. 🙂 Pozri sa na Tvoje moznosti a vyber si tu, kam ta to najviac taha – mozes precitit tvoje srdce a tie cesty si pred tebou predstavit ako cesty a v tvojej mysli sa po nich vyber a podla toho sa rozhodni. Mam pocit, ze mas moznost prace s detmi. V kazdom pripade sa rozhodni, kam ta tvoje srdce a pocit taha.

      Páči sa mi

      • gabika píše:

        Tina, ďakujem pekne za odpoveď. Je veľká pravda, že mám v sebe veľa strachov a mám pocit, že pri každej predstave nejakého smeru, ktorým sa akože v predstave srdca vydám, práve tie strachy mi “ukážu”, ako sa to zle skončí a čo sa nepodarí a že táto predstava a cesta je pre mňa veľmi ťažká alebo neuskutočniteľná. A tak sa stále vlastne bojím vydať akoukoľvek cestou… je to dosť deprimujúce. Snažím sa na tom pracovať, tak verím, že úsilím sa niekam pohnem…Každý musí pracovať s vlastnými strachmi, postaviť sa im a spracovať ich. Nikto iný to za neho neurobí…

        Výhovorky sú zbytočné. Aj keď ťa rodina a okolie v sebavedomí nikdy nepodporovali, práve naopak, nemôžeme sa na toto vyhovárať… My sme tvorcami svojej budúcnosti, takže treba sa tak k tomu postaviť.Budem pátrať. Ak by si mala ešte pre mňa nejaký odkaz, budem rada, ak nie, aj to je dobrá odpoveď. ♥

        Páči sa mi

  27. Hely píše:

    ahoj Tina.. aj mna by zaujimalo a bola by som velmi rada ak by si mi zodpovedala par otazok.. co robim zle, kedy sa mi uz polepsi a dostanem sa konecne von z tohoto zacarovaneho kruhu?? co mam robit lepsie, inak, uz si neviem rady.. vopred dakujem :o)

    Páči sa mi

  28. beata píše:

    dobrý den, chcela by som sa spýtat na moju rodinu, ktorá je momentálne v kríze a tiež na prácu, momentálne pracujem, ale v zahraničí, chcela by som si nájst niečo doma, ale zatial sa mi nedarí. dakujem

    Páči sa mi

  29. Lucia píše:

    Dobrý večer,chcela by som Vás poprosiť,či by ste sa nepozrela aj na mňa.Zaujímalo by ma zdravie,vzťah a financie.A ešte by som sa chcela spojiť s mojím anjelom,ale neviem ako nato…Za skorú odpoveď krásne ďakujem Lucia

    Páči sa mi

  30. Lucia píše:

    Dobrý večer…
    Chcela by som sa opytat co mam robit? Môjho druha nedávno zavreli do väzenia… Ked bol doma s nami somnou a synom nikdy sa nám nevenoval odchádzal od nás prec.. Sle milovala som ho! No teraz uz to necítim … Co mam robit? Cakat na neho? Ci konečne začať žiť sama ? A zazijem vo svojom živote vôbec pravú lásku? Dakujem

    Páči sa mi

  31. csaba píše:

    Dobrý den minulý rok našli môjho brata mrtveho chcel by som sa spýtat ci umrel násilnou smrtou, ked áno ci nájdu vrahov. Narodený bol 1983.02.10 cas smrti okolo 2013.02.10 za odpoved vopred dakujem

    Páči sa mi

  32. Georgia píše:

    Dobrý deň, Tinka, neviem, či ešte odpovedáte na tieto písomné otázky, ale predsa skúsim… prosím, kto je môj anjel strážny? Ďakujem a prajem spokojné bývanie v novom 🙂

    Páči sa mi

  33. Prajem pekný deň, potrebovala by som pomoc, nakoľko prechádzam ťažkým obdobým, veľmi rada by som vedela čo ma čaká, či ešte niekedy nájdem svoje šťastie, či sa mám rozviesť nakoľko s mojim manželom žijeme vedľa seba ako dvaja cudzí ľudia, túžim po skutočnej láske, po mužovi ktorý by ma mal rád. Ďakujem.

    Páči sa mi

  34. Anna píše:

    Dobry den. Prosim Vas chcem sa spytat ci sa niekedy dockam deti. Mam za sebou velmi zle obdobie 2operacie tri neudpesne ivf. Jedna vec sa podari a dalsie tri pokazia. Dakujem

    Páči sa mi

  35. Janula píše:

    Dobrý deň,
    chcela by som sa spýtať, ci sa vydám a budem mat deti. Nastupujem v novej práci, bude sa mi v nej dariť a budem spokojná po finančnej stranke(kedže je to práca v ktorej ide hlavne o výkon)?
    Ďakujem krásne za odpoved

    Páči sa mi

  36. Jarka píše:

    Ahoj. Chcela by som sa opýtať otázky ktoré ma už dlho trápia. A tie sú či budem mať niekedy vlastne dieťa , koľko detí budem mať a kedy to konečne príde. Snažíme sa 4 roky a zatiaľ sa nám nepodarilo. Ďakujem

    Páči sa mi

Pridaj komentár