Úvaha o dimenziách

spirala

V posledných dňoch sme tak diskutovali s Majou, ako to vlastne s tými dimenziami je.

Ja mám takú svoju teóriu, ktorú sa tu pokúsim načrtnúť.

Keď sa pohybujem v astrále, tak cítim keď idem z jednej dimenzie do druhej. V podstate nazývam dimenziami iné typy energie.. v tých energiách cítim entity iných energií…. a tu sa začínam akurát zamotávať. Sakra.

Takže od začiatku.

Moje cítenie je také, že všetky energie okolo nášho slnka sú zoradené ako keby do vrstiev ktoré volám dimenzie. Obmedzujem to na slnko, lebo podľa mojich pocitov sú energie iných hviezd iné. (Všetko je to samozrejme subjektívne, bola by som rada keby ste napísali ako to cítite vy.)

V jednotlivých dimenziách sú bytosti, ktoré sú buď:

  • len v tej dimenzii
  • v pár “okolitých”
  • vo všetkých

K tým čo majú prístup ku všetkým rátam anjelov a napríklad drakov.

Ešte rozlišujem či jednotlivú energiu vedia využiť v hociakej dimenzii (ako napr. draky), alebo je ako jednorožcom možné všetky dimenzie síce navštíviť, ale nemajú možnosť tú ktorú energiu ťahať ku nám. Existuje menší trik, uložiť túto energiu do predmetov a použiť ju neskoršie 😉

Ešte sú tu dimenzie / energie mimo nášho slnka, patriace iným hviezdam – slnkám. Majú tiež vplyv na nás, ale závisí to od bytostí týchto slnečných sústav a tak isto či im “je povolené” na nás vplývať. Kým povolené? Neviem. Možno naším slnkom? Alebo Otcom?

Keď už sme pri Otcovi. Ja volám takto všetko spojené – všetky energie/dimenzie, nás, naše vedomie ako jedinca a naše spoločné, jednoducho všetko čo je a čo nie je.

Keď sa vrátim k dimenziám, naskytla sa mi otázka kam patria naše minulé životy. Niekde tam sú, ešte nemám predstavu o tom ale kde.

Viem že sa napríklad dá dostať do dimenzie príčiny. Ešte som tam ale nebola hihi. A čo dimenzia následku? Tá tiež niekde bude, asi. Jedna z nich je práve teraz tu kde žijeme a v akých okolnostiach žijeme.  Aj keď, keďže verím, že si svoju budúcnosť vytvárame sami na základe nášho myslenia (a možno ešte skutkov a prísľubov z minulých životov), tak si myslím že v tej dimenzii (dimenziách?) sú jednoducho všetky naše možné budúcnosti.

Ako to vidíte vy?

15 thoughts on “Úvaha o dimenziách

  1. Samuel8 píše:

    Hovoris tu ze Otcom nazyvas cely vesmir, jemnohomotny, vsetky dimenzie a tak…ako keby cely ten suhrn, da sa to nazvat napr aj Univerzum. Ale taky Otec ako ho ty chapes nema vlastne vedomie….je to len priestor kde sme..nic viac..som si myslel ze toto vsetko a akoze Otec, Univerzum ma aj vlastne obrovske a neskutocne vedomie ktore obsahuje ostatne vedomia a nie je to len dajaky suhrn..

    Páči sa mi

    • Ja som si to tak skombinovala, ze vsetko – to co je a co nie je – je otec. Je to jedno velke vedomie ktore obsahuje male vedomia. S tym priestorom je to trochu problem, lebo kedze my nevieme pochopit viac ako mozno 4 az 5 dimenzionalny priestor, tak ako pochopis nekonecne dimenzionalny priestor?
      V podstate to chapem ako ty.. vsetko = otec = univerzum = vedomie. Ale to vedomie vidim ako napriklad nase telo… ze mas jeho casti.. tvoj prst je prst a predsa len cast tvojho tela. Tak nejak o:-)
      Ähmm..je to vobec pochopitelne ako som sa to snazila napisat?

      Páči sa mi

    • Sprava od Sasseny – vycuc z jej channelingu s “otcom”:
      “k dimenziam.. Je Tinkina uvaha spravna?
      ano je.. ale vsetky tie energie co popisala sa ,,netocia” len okolo tohoto slnka, ale aj v inych slnecnych sustavach a potom aj v galaxiach inych.. ”

      Takze Samuel – chapes to asi tak ako my 😉 … a ako to je naozaj sa dozvieme az ked tu nechame nase telo??? Alebo ani vtedy nie? No neviem…

      Páči sa mi

  2. Samuel8 píše:

    Hh..mozno zaciatok bude od veci, ale citajte cele, lebo potom v celku to dava zmysel -…takze mame aj hmotne telo, a nase prave/vyssie Ja/dusa. V celom vesmire ide o rovnovahu. Je tu zensky princip a muzsky princip, oba v kazdej veci. Ale nase telo nemoze obsahovat oba principy….bud zensky alebo muzsky, ale dusa ma oba principy. Ide o rovnovahu. Rovnovahu na hmotnej/fyzickej urovni nedosiahneme nikdy, stava sa len malicky okamih blazenosti pri sexualnom spojeni, ale je to len maly zlomok blazenosti – ale v tom okamihu sme v rovnovahe aj na hmotnej urovni. Je to velmi logicke, a aj to, ze ked je muz muzska energia a zena zenska, tak sa pre to pritahuju tieto pohlavia, pretoze clovek podvedome tuzi aj po rovnovahe na fyzyckej urovni, a preto muzov pritahuju zeny a naopak, a ked splinu, je tu rovnovaha ale len na okamzik, potom zase ste bud muzska alebo zenska. Ale co dusa? Tam obsahujeme oba principy..tak preco nepocitujeme blazenost stale? Pretoze na duchovnej urovni nam spojenie, alebo uplnu rovnovahu zastiera mysel. Ked prestaneme myslet, budeme v prtomnom okamziku, budeme sucast velkeho celku, zbavime sa ega a toho ci je nieco dobre alebo zle, potom sa dostane na povrch nasa skutocna rovnovaha a prirodzenost a budeme nezainteresovani pozorovatelia zivota. Potom dosiahneme blazenost na stale, alebo aspon do vtedy, dokym sa nezacneme ztotoznovat s myslou a emociami – tj. – nezacneme nieco odsudzovat, ale vsetko budeme prijimat take ake to je, a ze je to dokonale. A tento pritopmny okamzik co je vlastne rovnovaha na duchovnej urovni je brana lasky z inych dimenzi do tej hmotnej. Pretoza normalne laska ktoru pocutuju dvaja ludia navzajim ma protiklad, niekedy sa miluju a niekedy sa hadaju. Ale takato laska, ktoru dosiahnete tymto pritomnym okamzikom, nema pritiklad, je to absolutna tolerancia a vyrovnanost a robenie v prospech univerza. Ked sa dostaneme do takehoto stavu na stlalo, hned pochopime vsetky dimenzie, a urovne, budeme ich sucastou ….a hned zacneme vytvarat svet….nebudeme totozny so svojou myslou, ale budeme sami sebou. Da sa to aj na priklade – ked sa hadame – co je ta laska co normalne pocitujeme, tak sme vo velkom nevedomi . Preco? Lebo sa stotoznujeme s myslou – mysel nam urcuje co je zle a dobre co sa nam paci a co nie. Ked ju vyautujeme a budeme len vedome pritomny, bez mysle a emocii, bude vsetko v absolutnom poriadku. Toto mi velmi pomohlo na ceste za Oteckom… 🙂

    Páči sa mi

    • fu…ale si sa rozpisal! supco 🙂
      😉 to s tymi emociami mi trochu pripomenulo budhisticky princip, lulu to nacrtla v tomto komentari
      ja sa tym NEodsudzovanim a pozitivnym myslenim riadim cely zivot, ze by som to mala vrodene?? 😉 o to lahsie sa mi kraca zivotom..
      Vela ludi musi na sebe zapracovat a uvedomit si to, ucit sa vyrovnanosti, dovere v zmysel zivotnych situacii, dovere ze “vsetko zle je na nieco dobre”.

      Páči sa mi

    • maja píše:

      Byt vedome pritomny,… – to znam, a je to fakt dobry, a jsem presvedcena, ze je to ta cesta, kterou hledame. Nekdo to ma, nekdo se to musi naucit anebo si to nejdriv jenom predstavit, co to muze byt.
      Jednomu nerozumim. Proc moje telo nemuze obsahovat zensky a muzsky princip soucasne? Ja jsem si myslela, ze to jde. Pro me je to ta prvni dimenze – ja, sam se sebou. Nic nechybi…

      Páči sa mi

      • Samuel8 píše:

        Pretoze je to tak dane…hmotna/fyzicka sfera ta nemoze uspokojit a tam nemozes hladat osvietenie. Nie. Moze ti ponuknut len chvilkove blazenosti,. napriklad to co som pisal hore alebo si napriklad kupis novy pocitac – ano, budes mat z neho radost ale je to docasne…nehladaj spasu tu, oslobodenie je niekde inde..

        Páči sa mi

  3. Samuel8 píše:

    Ano, to je fakt…..a tu je stranka – helar ju niekde prezentovala – su tam zvuky na privolanie archanielov a anjelov vo vseobecnocti. Ale plati sa za to. Ja som si to odnekial stiahol, mozem to upladnut na ulozisko a dat vam link? Lebo sa mi zda ze to moze pomoct vela ludom, tie zvuky su dost silne. A keby si sa mohla opitat – vcera vecer som si pustil Zadkielov zvuk odtial, preto jeho lebo angie72 na svojej stranke ma taky clanok a mi vyslo ze je moj archanjel. Tak som to pustil a mohla by si sa svojho VJ alebo nejakeho anjelika opitat ci mi to vyslo? Ci som sa s nim spojil alebo zkontaktoval a ak nie ze co robim zle…lebo sa mi nieco marilo ze nieco islo…. – tu je ta stranka na tie zvuky 🙂 http://tomkenyon.com/store/angel-codes

    Páči sa mi

    • hmmm..zaujimave s tymi zvukmi.. mne sa zda ze nam ulozisko nepojde, lebo mame zahranicne IPecky… ale pre “nasincov” to tam mozes dat 😉
      Kazdy si musime najst tu svoju cesticku ako sa najlepsie spojit s nimi. Ja preferujem ticho. Ziadne vonne tycinky, ziadne sviecky, ziadna hudba, len klud. Ako v okoli tak dusevny. Takisto som zistila, ze musim byt uuuuplne cula, nesmie byt vo mne ani kusok unavy a este k tomu nesmiem byt najedena. Nie ze citit hlad, ale jednoducho nic nemat v zaludku.
      Co sa tyka “tvojho” Zadkiela. Hmm..napisem ti co citim k tvojej osobe, neviem ci sa “trafim”, mozno sa bude chciet maji a saske pozriet to tiez.
      Zavolaj si Archanjela nie toho co ti vyjde, ale toho co si intuitivne vyberies, aj ked je to “proti” vsetkym popisom. Zatial nevies rozlisit ake energie sa ta dotykaju a co ti chcu povedat – to sa musis naucit. Nie vzdy je cesta k tomu channelingom, vsimni si napriklad symboly co ta obklopuju, hudba ktoru “nahodne” pocuvas, aku farbu akurat preferujes. Ak by si chcel robit par pripravnych meditacnych cviceni na channeling, mozem odporucit knihu “channeling” od Sanaya Roman a Duane Parker.
      Myslim ze Zadkiel pri tebe bol, aj si ho citil, len to bolo nieco ine ako si ocakaval.

      Páči sa mi

  4. Samuel8 píše:

    JJ, je to ta najlepsia kniha aku som cital, obsahuje vsetko, kazdy den si opakujem zakladne myslienky, a vzdy ma povzbudia…….este ze sa na to dal a napisaltu knihu….velmi vela ludom pomohol

    Páči sa mi

Pridaj komentár