Význam trojčísel

V knihe od Drunvala Melchizedeka “Schlange des Lichts” sa spomína význam trojčísel. Ak vidíte trojčíslo, je to fyzické vyjadrenie okamihu, ktoré zodpovedá harmónii tohto čísla.

Podľa knihy bola pani Alice Bailey prvá, ktorá spomenula ich význam. Po slovensky som to na nete nenašla, tak som sa to rozhodla pre vás preložiť. Prikladám aj preklad zo stránky spiritual path, podotýkam že som prekladala už preloženú nemeckú verziu. mrgreen

DRUNVALO MELCHIZEDEK,
podľa ALICE BAILEY
SPIRITUAL-PATH.COM
111 Prúd energie vzhľadom na elektrinu, peniaze, vodu, sexulálnu energiu a veľa iných. Tvoje myšlienky sú zamerané na začiatok nového cyklu. Čo chceš robiť alebo zmeniť sa hodí k novej fáze tvojho života.
222 Označuje začiatok nového cyklu, ktorého druh je daný ďalším trojčíslom, ktoré zbadáš. Znak potvrdenia, že si na správnej ceste, správne konáš a ideš správnym smerom. Pokračuj v tomto smere rozmýšlania.
333 Musíš sa rozhodnúť; buď k 666, čo znamená že lekciu musíš iným spôsobom opakovať, alebo k 999, ukončeniu, to znamená že si lekciu zvládol a poučil sa z nej. Tvoj duchovný sprievodca súhlasí s tvojimi myšlienkami a pocitmi. Môžeš to vidieť ako kozmické “Áno” na tvoje otázky alebo nápady.
444 Škola záhad: Čo sa v okamžiku odohráva, je lekcia pravej skutočnosti. Tu ide viac o učenie, napr. čítanie knihy alebo duševnú činnosť na určitú tému, ako o konanie. Tvoj duchovný sprievodca nesúhlasí s tvojimi myšlienkami alebo nápadmi. Môžeš to vidieť ako kozmické “Nie” na tvoje otázky alebo nápady.
555 Vedomie jednoty: Toto číslo ukazuje, že niekto nadobudol vedomie jednoty. Zvládol všetky úrovne školy záhad. Je to najvyššie číslo, Kristovo číslo. Keď vidíš toto číslo, akurát sa vynorila myšlienka alebo okolnosť, ktorá mení život. Je možné, že sa ti páči, alebo aj nie. Ako to aj je, tvoj duševný sprievodca ti oznamuje, že sa na tvojej životnej ceste ohlasuje obrat a je čas na zmenu. Choď vpred! Nasleduj tú myšlienku.
666 Vedomie zeme: V biblickej Apokalypse je to číslo zvieraťa, niektorí ho spájajú preto so Zlom. Je to ale aj číslo ľudí a života. Uhlík je základ nášho života, a atómy uhlíka majú 6 protónov, 6 neutrónov a 6 elektrónov. Keď vidíš toto číslo, buď opatrný a dávaj pozor hlavne na fyzické udalosti, ktoré sa ti v tomto okamihu ukazujú. Tvoje myšlienky sú akurát nezvážené, až moc zamerané na materiálnu stránku alebo mentálne a emocionálne nevyrovnané. Toto znamenie ti poukazuje, že tvoje myšlienky nie sú jasné a nemáš ich nasledovať. Nechaj ich prejsť.
777 Škola záhad: toto je časť školy, v ktorej nečítaš len knihy o živote, ale naučené aj používaš. Toto číslo ti ukazuje, že si sa naučil lekciu. Je to číslo uznania a ukončenia. Úlohu, ktorú ti dali tvoji duševní sprievodcovia si zvládol.
888 Doplnenie určitej lekcie v škole záhad. Jedna fáza tvojho života končí. Toto znamenie ťa vopred varuje, aby si sa obrnil. Môže aj znamenať, že sa uzatvára určitá emocionálna, pracovná alebo partnerská fáza.
999 Ukončenie určitého cyklu. Ukončenie. Nachádzaš sa v dôležitej fáze tvojho osobného alebo globálneho života. Tvoje myšlienky ukazujú v dobe videnia tohto znamenia, že prinesú so sebou ukončenie alebo ukončia určitú fázu v tvojom živote.
000 Bez výpovede. Byť jedno s vesmírom. Tvoje myšlienky sú jedno s vesmírom. Toto znamenie ukazuje, že tvoje myšlienky sú v súlade s Božou vôľou pre tvoj život.

12 thoughts on “Význam trojčísel

  1. saltinka píše:

    Toto je zaujímavé,ja som na internete už bola našla od Doreen Virtue o číslach,ale to bolo také sladké a nepravdepodobné,že som si to prestala všímať.Často sa mi stáva,hlavne na hodinách,že ked sa pozriem,je tam bud trojčíslo ,alebo napr. 12:12,13:13 a tak. O týchto druhých spojeniach náhodou nevieš niečo? Lebo toto vyjadrenie mi teda zmysel dáva.

    Páči sa mi

  2. saltinka píše:

    Ja sa už pomaly snažím na hodiny ani nedívať,lebo mám pocit,akoby som to vyhľadávala,i ked som si istá,že nie.Dnes som po ceste do obchodu videla prejsť okolo mna autá s trojčísliami 333 a 777 :D.

    Páči sa mi

    • Hihi, ja som dnes naaahodou pisala vsade ze 11.1.10 😀
      Saltinka, takze podla tabulky mas pred sebou rozhodnutie ci si lekciu zvladla, alebo “kozmicke Ano”, a este aj pouzivat naucene a predsa len naucenu a zvladnutu lekciu 🙂 Mas to pestre v kazdom pripade 😉 A asi zvladas dobre lekcie 😉

      Páči sa mi

  3. Spätné upozornenie: Vyber si lásku | Eprakone

Pridaj komentár