Rituál ohňa

Pri odpovedaní na jeden komentár vo “veštení” odporučilo Orakulum MO “Rituál ohňa”, ktorý podporuje proces vnútorného čistenia.

Tento rituál je nielen podporou pri liečení, ale pomáha aj keď sa trápite s negatívnymi vzormi správania sa, škodnými návykmi alebo stavmi nejasnosti.

Napíš najprv všetky nepríjemné vlastnosti a vzory správania sa, ktorých sa chceš zbaviť, po jednom na kúsky papiera. Nechaj si k tomu dostatok času. Nesnaž sa nič prikrášľovať alebo dávať zodpovednosť za tvoje zlyhanie iným.

Priprav si veľký tanier, na ktorom budeš spaľovať papieriky.

Pre vytvorenie priaznivej atmosféry začni malým obetným rituálom: Obetuj dym z vonnej tyčinky, ktorú zapáliš nad sviečkou  štyrom hosťom.

Privítaj prvých hostí – bytosti s ktorými spájaš “božský” princíp (Buddha, Dakini, Ježiš, Mária, Svetlo, Láska…). Sprítomni si intenzívne tieto najvyššie bytosti alebo sily a popros ich o ich požehnanie, pomoc a liečenie pre seba, blížnych a všetky vnímavé bytosti, teda ľudí, zvieratá a duchov.

Zakaždým, keď si predstavuješ skupinu hostí, obetuj dym s trojnásobným opakovním očistnej mantry OM AH HUM. Týmto bude dym premenený na esenciu.

Privítaj druhých hostí – bytosti s ktorými spájaš ochranu (Dharma ochrancovia, zástup ochranných anjelov…). Niesú síce absolútne osvietení, ale predsa len disponujú úžasne veľkými pozitívnymi energiami. Popros ich o ochranu a liečnie pre teba a druhých.

Privítaj tretích hostí – bystosti prírody (duša stromov, vody, feng šuej energie…). Popros ich o podporu. Tak isto môžeš privítať aj karmické bytosti a poprosiť ich o odpustenie.

Nakoniec privítaj štvrtých hostí – duše zosnulých čo zostali medzi svetmi. Pošli im súcit a vyslov formulku: “Nech sú všetky bytosti šťastné!”

Nad pripraveným tanierom spaľuj jeden papierik po druhom a vyslov nahlas alebo v duchu prianie zbaviť sa danej vlastnosti (bezmyšlienkovitosť, nerozvážnosť, sklon ku klamaniu, výbuchov hnevu, zlosť, nemilosrdnestvo, bezohľadnosť, závisť, žiarlivosť atď.)

Na konci mysli na to, že nielen ty, ale aj všetky bytosti majú byť zbavené negatívnych vlastností, aby si bol šťastný a spravil aj iných šťastným.

5 thoughts on “Rituál ohňa

  1. Mirka píše:

    Ahoj Tinka,
    chcela by som sa ta spytat,robila som si tento ocistny ritual a niektore zmeny sa dostavili hned,ale chcem sa spytat na ostatne priania,dokedy sa prejavia prve naznaky zmeny…??? Dakujem za odpoved 😀

    Páči sa mi

    • Mirka, myslim ze to zalezi od toho, kolko okolnosti sa musi zmenit. Ak chces zmeny posilnit, alebo urychlit, kludne ten ritual sprav znova. O co viacej su tvoje priania v sulade so srdcom, o to silnejsie su. Drzim palce.

      Páči sa mi

    • Mirka, zopakuj ritual ked budes mat pocit ze ho treba zopakovat. Na toto je najlepsie ist intuitivne. Zapocuvaj sa do seba. Ak mas pocit, ze su veci v pohybe, tak doveruj v zmenu v spravnom tempe 😉

      Páči sa mi

  2. Spätné upozornenie: Očistný rituál ohňa | Eprakone

Pridaj komentár